Vinance Hypotheken

Verduurzamen met de leningen van SVn

Wilt u uw woning, appartementencomplex of gebouw duurzaam maken? Met onze gunstige leningen kunt u energiebesparende maatregelen uitvoeren.

Wilt u zelf energie opwekken, bijvoorbeeld met zonnepanelen? Ook dat is mogelijk met onze financieringsoplossingen.
Aanvullende lening met gunstige voorwaarden

Voordelen van duurzaam wonen:
  • Meer (woon)comfort door bijvoorbeeld goede isolatie
  • Flinke besparing op uw energiekosten
  • Waardebehoud– of vermeerdering
  • U draagt uw steentje bij aan het milieu
Verduurzamen met SVn

Wilt u uw woning of appartementencomplex duurzaam maken? Dat kan met behulp van onze aantrekkelijke financieringen; ook als u geen spaargeld of reserves heeft of wilt gebruiken. Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse aflossing van de financiering te dekken.

Lenen met gunstige voorwaarden

De financieringsmogelijkheden via SVn hebben gunstige voorwaarden. Boetevrij aflossen kan op ieder moment. En veel van onze leningen hebben een lage rente, zoals bijvoorbeeld de Duurzaamheidslening en de Energiebespaarlening.

Duurzaam maken ook voor ondernemers

Ook als ondernemer kunt u verduurzamen met hulp van SVn. U komt in aanmerking als uw onderneming voldoet aan wet- en regelgeving en als u investeert in maatregelen die u binnen 5 jaar kunt terugverdienen. Bovendien betaalt u als ondernemer lage afsluitkosten. Omdat SVn investeert in maatschappelijk rendement, zijn wij ook bereid om te investeren in meer risicovolle projecten. Met onze hulp komt uw project wél van de grond. En als ondernemer kunt u, samen met ons, binnen bepaalde kaders het tempo van de investering bepalen.

Wat is er beschikbaar in mijn gemeente?

Typ de naam van uw gemeente in het zoekveld via de knop aan rechterkant: