Vinance Hypotheken

Hulp voor particulieren/ondernemers met SVn en Gemeente

Betaalbaar wonen/werken is dichterbij dan u denkt, denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Een aangepaste woning en langer thuis wonen
  • Aantrekkelijke leningen voor ambitieuze ondernemers
  • Verbeteren met hulp van SVn en uw gemeente
  • Maatwerkoplossing voor transformatie en herontwikkeling

Een aangepaste woning en langer thuis wonen

Zo lang mogelijk wonen in een fijn huis in de fijne wijk waar u iedereen kent. Soms is het nodig om uw woning daarvoor aan te passen. Aanpassingen die ervoor zorgen dat u comfortabel en veilig woont. Nu én in de toekomst.

Als u in uw huidige woning wilt blijven wonen, kunt u met een lening van SVn nú maatregelen treffen. Om klaar te zijn voor de toekomst en daar nu al van te genieten. Denk hierbij aan een badkamer voorzien van alle gemakken, de slaapkamer verplaatsen naar de begane grond of een camera bij de voordeur. Met onze leningen financiert u deze aanpassingen aan uw woning. Op deze manier blijft u net zo lang in uw woning wonen als u wilt.

Gunstige voorwaarden die bij uw situatie passen

Onze leningen passen bij uw situatie. Zo kunt u bijvoorbeeld onder voorwaarden de overwaarde van uw woning gebruiken; uw maandelijks besteedbaar inkomen blijft hetzelfde. U lost de lening, of een gedeelte daarvan, op ieder moment boetevrij af.
Bekijk welke leningen uw gemeente biedt om comfortabel en veilig thuis te kunnen blijven wonen.

Aantrekkelijke leningen voor ambitieuze ondernemers

U bent ondernemer en heeft een duidelijke visie op de toekomst van uw bedrijf. U kijkt naar kansen in de markt en speelt in op ontwikkelingen in de regio en de maatschappij.

Veel gemeenten stellen geld beschikbaar om te investeren in ondernemers die bijdragen aan bepaalde (regionale) beleidsdoelen. SVn beheert een aantal van deze fondsen en verstrekt financieringsoplossingen voor ambitieuze, zakelijke initiatieven.

Samen werken aan financieel en maatschappelijk rendement

Wij kijken niet alleen naar financieel rendement, maar ook naar maatschappelijk belang. Heeft u ambities op het gebied van verduurzaming, innovatie en/of economie? Kijk dan of u in aanmerking komt voor een financieringsoplossing via SVn.

Leenmogelijkheden voor maatschappelijk bewuste ondernemers
Draagt uw initiatief bij aan een overheidsdoel? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor één van onze financieringsoplossingen. Bijvoorbeeld innovatie of verduurzaming. Of om een bepaald geografisch gebied te (her)ontwikkelen. De gemeente of provincie bepaalt de voorwaarden waaraan zakelijke initiatieven moeten voldoen.

Gunstige voorwaarden voor ondernemers

Al onze financieringsmogelijkheden hebben gunstige voorwaarden en worden toegespitst op uw situatie. Voor ondernemers zijn dan ook verschillende financieringsvormen mogelijk.

Krijgt u de financiering van uw project of onderneming niet helemaal rond? Wij kunnen u dan mogelijk helpen. Samen met u kijken we wat wél mogelijk is.